Geen categorie

22 keer

Dit is mijn laatste column voor het Dagblad. Vanaf volgende week dinsdag kunt u mijn columns lezen op stadslichten.nl, een website voor en over Groningers. Stadslichten.nl is een geweldig blog en ook stadslichten.nl heeft iets met formaat: stadslichten.nl heeft namelijk potentie en het wordt steeds breder, interessanter en beter. Op stadslichten.nl leest u over de gemeentepolitiek, het culturele leven in Groningen, interessante initiatieven van Stadjers en natuurlijk boeiende columns over actuele zaken die spelen en die de Groninger bezighoudt. De mensen van stadslichten.nl lopen niet weg voor verdieping en toegevoegde waarde. Zo vindt u op stadslichten.nl veel vlotgeschreven artikelen, over het Wallhouse bijvoorbeeld, maar ook over de FC en het NNT. Een voorpublicatie of een cursiefje? Bij stadslichten.nl is er ruimte voor.
Stadslichten.nl wordt gemaakt door mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in de stad Groningen en met hun open blik, met pen of camera verrassende en prikkelende bijzonderheden willen delen. Zodat Groningen nog leuker wordt en dat mensen van buiten zeggen: goh, dat is een dynamische stad, daar gebeurt het. Want dat is het mooie van stadslichten.nl: ook al woon je in Sidney of Rio, je bent door stadslichten.nl altijd op de hoogte van al het interessante dat onze stad te bieden heeft. Meteen, 24/7 en onderscheidend.
Ook staan er op stadslichten.nl foto’s van actuele gebeurtenissen, vaak binnen de minuut online gezet met iPhone en Blackberry. Kortom, stadslichten.nl zit er bovenop, wat ook nog eens duidelijk blijkt als u een kijkje neemt op stadslichten.nl: de twitterfontein ter rechterzijde geeft al het laatste nieuws, met directe verwijzingen naar de bron. Het leuke van stadslichten.nl is de mogelijkheid om direct te reageren en nieuws toe te voegen.
Toen de mensen van stadslichten.nl in de smiezen kregen dat ik het veld moest ruimen bij het Dagblad, kreeg ik in no-time de uitnodiging of ik voor stadslichten.nl wilde gaan schrijven. Nu wist ik -als betrokken en jonge Groninger- natuurlijk al lang van stadslichten.nl dus ik hoefde niet lang na te denken. Ik heb volmondig ja gezegd tegen stadslichten.nl, een site die volgens mij perfect aansluit bij de belevingswereld van jonge, moderne Groningers, niet in de laatste plaats omdat stadslichten.nl door de doelgroep zelf wordt gemaakt. Bovendien is stadslichten.nl een interessante aanvulling op het al aanwezige aanbod in Groningen en daar draag ik al trotse inwoner van deze prachtstad graag mijn steentje aan bij. Ik zou zeggen: tot volgende week, op stadslichten.nl

Één reactie op “22 keer”

Plaats een reactie