Geen categorie

Beste Jan,

Wat moet jij een rotweek hebben gehad. Het hele land is er getuige van geweest hoe je vriendin achter je rug om flikflooit met een ander. Je hoeft de t.v. maar aan te zetten of je ziet haar tong op en neer dansen in het smoelwerk van die nare Sneijder. Ik kan me echt voorstellen dat dat onwijs veel pijn doet, Jan. Ik vind het supervreselijk voor je.
Ik bedoel, je had net een toffe tattoo laten zetten met forever with you, of zoiets, en dan flikt ze je dit. Ongelooflijk. Nu word je iedere keer aan dat overspelige wicht herinnerd als je naar je onderarm kijkt. En jullie leken nog wel zo’n droompaar. Bij Wistikal kon je zelfs inzetten op jullie trouwdatum. Zo serieus namen we het al, in Nederland.
En dan die gladde rat van een Albert Verlinde die voor eigen succes gaat en je eigenlijk gewoon een mes in je rug steekt. Ongehoord. Terwijl ze je maar hoefden te bellen; je kwam altijd opdraven voor een reactie of een gezellig praatje. Maar als het ze zo uitkomt, laten ze je als een baksteen vallen. Echt smerig. Je zou bijna zeggen: was Pim er nog maar, die had ze eigenhandig voor de rechter gesleept. Je blijft met je poten van onze nationale trots af.
Wat bezielt die trut? En dan ook nog eens met die zakkenwasser van een Sneijder. Dat is een asociale matennaaier, een Ajacied in doen en laten, eentje die zichzelf belangrijker vindt dan het team. Je weet wel, Jan, bij het Nederlands elftal. Dat hebben Yolanthe en jij toch samen gezien, op de bank in jullie villa in Volendam? En terwijl het hele land dat achterlijke ettertje afserveerde, dacht jouw liefje: goh, interessante gozer! Daar zakt je toch de broek van af?
En wat dacht je van de moeder van Yolanthe, dat is toch ook zielig? Die had net een huis gekocht in Volendam. Nou, die kan de eerste paar maanden de deur niet uit. Die schaamt zich kapot. Als ik haar was, zou ik de gordijnen de hele dag dicht laten.
Wij in Groningen leven echt onwijs met je mee, Jan, dat mag je best weten. We houden erg van je liedjes en je bent zo spontaan en vriendelijk. Dat maakt het allemaal nog veel schokkender. Mocht je er even tussenuit willen, dan ben je hier welkom, hoor. Die Verlinde komt er hier met zijn rattenleger niet in. Zo zijn wij, in Groningen. Eerlijk, vriendelijk en oprecht, net als jij.

Plaats een reactie