Geen categorie

De andere kant

“Dag dames en heren, hallo jongens en meisjes, fijn dat jullie weer massaal hebben afgestemd op de Populistische Omroep, de zender ter rechterzijde, met de verfrissende kijk op minder frisse zaken. Ook vanavond hebben wij een gevarieerd aanbod aan programma’s dat nét even anders voor het voetlicht wordt gebracht. Zodirect beginnen we eerst met het kinderuurtje en voor de onderwerpen die vanavond in ons actualiteitenprogramma Rechtsdoor aan bod komen, gaan we naar de Rechtsdoor-redactie. Daar zit voor ons Ronnie de Wolf. Ronnie, wat zijn je onderwerpen?”
“We hebben straks een reportage van de uitreiking van de Vergulde Asbak, de prijs voor burgermoed en solidariteit, die vanmiddag is uitgereikt aan Groninger Bert Crum. We hebben natuurlijk een interview met Crum over de onhoudbare situatie in dit rotland en we blikken vooruit naar de presentatie van de ongelijkheidsbril.”
“De ongelijkheidsbril? Wat is dat Ronnie?”
“Dat is een bril waardoor je de wereld ziet zoals hij echt is.”
“En verder?”
“Verder gaan we kijken hoe waterdicht Nederland is. Of beter gezegd: hoe lek ons Hollandse mandje is. Want dat het erg is, staat als een paal boven water.”
“Klinkt als een vol programma, Ronnie.”
“Klopt. Er zijn natuurlijk nog veel meer misstanden, maar daar is geen plek voor. Ook voor ons programma geldt dat vol echt vol is.”
“Mooi gesproken, Ronnie. We zien je straks, na De Mening van de Straat, ons straatinterviewprogramma waarin we praten met de gewone man die zoals altijd de dupe is van onze regering. Deze keer gaat het onder meer over de veel te lage straffen, betutteling, de kredietcrisis, en wat dat betekent voor de gewone man, en natuurlijk over ons paradepaardje, de tsunami van multiculturele drama’s.
Na De Mening van de Straat kunt u weer kijken naar een aflevering van ons klusprogramma Timmeren Aan De Toekomst, waarin de Populistische Omroep noodlijdende kroegeigenaren helpt met het bouwen van een rookhok.
Dat en meer dus, straks, na een gloednieuwe aflevering van de Fabeltjeskrant, waarin de eensgezinde dieren van Fabeltjesland afscheid nemen van Chico Lama en hem het bos uitzetten omdat hij weigert de taal te leren en in te burgeren.
Maar allereerst, speciaal voor de kleintjes onder ons, is hier Sesamstraat. Pino bekent eindelijk kleur en is voortaan gewoon oranje, Sien vertelt over de vriendschap tussen Vlaanderen en Nederland, en Dikkie Dik gaat in de tuin op zoek naar joods-christelijke wortels. Ik wens jullie veel kijkplezier.”

Plaats een reactie