Geen categorie

Eerste data van de Broeder Hans Tour bekend!

In november gaat het cabareteske schrijversduo Die Toffe Gasten los met de BH Tour. We trappen af in het Werklichttheater in Rotterdam, op vrijdag 16 november. Dat zal wel een volle bak worden want het is het kleinste theater van Rotterdam. De toegang is gratis, de stoelen beperkt, dus wees op tijd: 20.00 uur.

Op vrijdag 23 november blijven we dichterbij huis: dan staan Die Toffe Gasten voor de derde keer in een afgeladen Vera aan de Oosterstraat in Groningen. Net als in 2000 en 2002 wordt het weer een gezellig avondje met de Gasten zelf en andere gerenommeerde variété-artiesten. De entree bedraagt 10 euro (+MK) en dan denk je: “Da’s ook niet voor niks!”

Dat klopt, maar voor die tien euro krijg je het boek ‘Broeder Hans’ mét de dvd Super en Geweldig cadeau van Vera. Voor niks. En dan is het opeens heel goedkoop want de winkelwaarde is 17,50. Waar doen ze het van?In Vera staan Die Toffe Gasten er niet alleen voor: samen met Benni Dral, Berry Tunderman, Het Luchtkasteel, Kale Bas en de Fuckups zullen de twee olijke mannen in stofjas het publiek door de avond slepen. Het wordt hoe dan ook een feest, zoals je ook op de site van de heren kan volgen.

Plaats een reactie