Buro05

Eerste reacties dichtstadgroningen.nl zeer positief

Het begint nu echt vorm te krijgen: de afgelopen maanden heb ik met een aantal mensen hard gewerkt aan een website van Groninger dichters en gisteren heb ik de dichterspopulatie hier ter stede aangeschreven en de plannen uitgelegd. Inmiddels heeft de helft van alle dichters gereageerd: unaniem positief en dat is geweldig nieuws.

De website, dichtstadgroningen.nl, is een overzichtsite waarop alle professionele dichters van Groningen (36 in totaal) te vinden zijn met een bio, foto’s, filmpjes, gedichten en informatie. De poëzieclips worden binnenkort opgenomen bij Oog-TV en zullen naast op de website ook te zien zijn in het cultuurprogramma van Oog-TV, Kunzt.
De website is uitgedacht in het kader van het culturele ondernemerschap; de toverformule van tegenwoordig. Op de website zijn alle dichters aanwezig in een vorm die het meest doet denken aan een digitaal visitekaartje.
Het doel van de overzichtssite is geïnteresseerde bezoekers, lezers, liefhebbers en (festival)organisators kennis te laten maken met alle Groninger dichters: overzichtelijk, compleet en alles op één plek. Ter inspiratie, ter kennismaking, als cv of als promotiemiddel.
Binnenkort meer nieuws over dichtstadgroningen.nl.

Plaats een reactie