Noorderzon & Literaturia

En we noemen hem….. Broeder Hans!

De fans hebben er jaren moeten wachten, en op 24 augustus is het dan eindelijk zover: het nieuwe boek van Die Toffe Gasten verschijnt. Vijf jaar na het ‘Snackhal Leo’ geeft het cabareteske humorduo de mensheid opnieuw een fantastisch geschenk: en we noemen hem….. Broeder Hans!
Het boek wordt gepresenteerd op Noorderzon, met een speciale avond in De Spiegeltent, dus hou de aankondigingen in de gaten.
Broeder Hans is schitterend, niet in de laatste plaats vanwege twee geweldige bonussen: om te beginnen is er Kommavarianten, de eerste 280-delige dichtbundel van Nederland, met schitterend werk van de heren Ten Haaf en Nieuwenhuis.
Ten tweede is er de DVD ‘Super en Geweldig’, een documentaire over het leven en werk van Die Toffe Gasten, die ondertussen al 15 jaar bij elkaar zijn. Reden genoeg voor filmmaker Koen de Koning om de beide heren te volgen op hun route naar roem en aandacht. In ‘Super en Geweldig’ zien we Die Toffe Gasten aan het werk, samen herinneringen ophalen, op tournee door Vlaanderen, successen vieren en problemen overwinnen. Ook de ontstaansgeschiedenis van Broeder Hans en Kommavarianten komt aan bod.
Kortom, een boek, een bundel en een dvd voor de crisisbestendige somma van slechts 17,50! Zijn ze gek geworden bij Uitgeverij kleine Uil? (Antwoord: nee, dat niet.)

Plaats een reactie