Geen categorie

Jubileumverhaal 35 jaar De Walrus onthuld

Kleine kroniek van de waarschijnlijkheidGisteravond werd in het roemruchte Groningse café De Walrus gevierd dat het 35 jaar geleden is opgericht. Het was een tof feest, met een uniek hoogtepunt: de onthulling van het verhaal ‘Kleine kroniek van de waarschijnlijkheid’, een verhaal over De Walrus dat ik voor de gelegenheid heb geschreven. Nachtburgemeester Chris Garritt onthulde het verhaal, dat schitterend en pontificaal in De Walrus aan de muur hangt. Naderhand werd er geproost en werden herinneringen opgehaald.
In 1977 is De Walrus opgericht als onderkomen voor roeivereniging Gyas. S inds het eind van de jaren ’80 werd De Walrus een podium van naam en faam waar diverse bands speelden, zoals Honeychild Dynamite in 1995, met mij op gitaar. Nog steeds biedt De Walrus een podium aan bands tijdens de Rock ’N Roll-Nites, iedere laatste vrijdag van de maand.
Het verhaal blijft permanent aan de muur hangen, dus gaat het vooral eens lezen, met een biertje erbij. Of klik op de foto voor een vergroting.

Plaats een reactie