Geen categorie

Kruitvat, het beste uit Van Speijk 15-28, is onderweg

kruitvat cover medium 72dpiTien jaar geleden verscheen Dan liever de lucht in, een bundeling met het beste uit Van Speijk nummers 1 tot en met 14. Veertien nummers verder is het weer tijd voor een best-of-bundeling en die komt er begin september aan: Kruitvat, 192 pagina’s strips, humor en lifestyle uit Van Speijk nummers 15 tot en met 28. Voor fans van Van Speijk, maar ook voor mensen met smaak.

Met strips, cartoons en illustraties van Anne Stalinski, Argibald, Bandirah, Barbara Stok, Bas Köhler, Berend Vonk, Boris Peeters, Dace Sietina, Danibal, De Rustende Jager, Eduard Bezembinder, Eva Stalinski, Floor de Goede, Gijs Kast, Hallie Lama, Jeroen Funke, Jeroen Jager, Jeroen Kippers, Kapreles, Lamelos, Leonieke Toering, Lise Vanlerberghe, Marc van der Holst, Maria van Driel, Michiel van de Pol, Remco Lee Polman, Rik Wielheesen, Rob Derks, Roger Abrahams, Ruben Steeman, Sabine van den Berg, Sam Peeters, Schwantz, Stefke Mirakel, Steven Selschotter, Tonio van Vugt, Wasco en Wouter Gresnigt.

Op de Facebook-pagina van Van Speijk word je de komende tijd op de hoogte gehouden van de ins (en outs). Kruitvat gaat 14,95 kosten en is een uitgave van Goldstein & Katz House of Books.

Één reactie op “Kruitvat, het beste uit Van Speijk 15-28, is onderweg”

Plaats een reactie