Buro05, Noorderzon & Literaturia

Literaturia, zondag 18-8: Middag van het debuut (alles wat je wil weten over literair debuteren)

401712_212487628833568_1571049907_aOp zondag 18 augustus vindt een bijzondere middag plaats op Noorderzon: het Literaturia-programma staat dan in het teken van de Middag van het Debuut. Vanaf half drie praten drie debutanten en twee redacteuren van uitgeverij Atlas Contact / Augustus over hun werk en doen zij een boekje open over het literaire debuut.
Sabine van den Berg, Bertram Koeleman en Frederique Schut schuiven aan. Laatstgenoemde is er samen met haar redacteur Sander Blom. Ook Tilly Hermans neemt deel aan de middag; zij is redacteur van onder andere Nelleke Noordervliet, Oek de Jong en Adriaan van Dis.
Samen praten zij over de eerste schreden: het manuscript, het proces, het contact, de samenwerking met de redacteuren tot en met de daadwerkelijke uitgave van het boek.
De middag is bedoeld voor de vier miljoen Nederlanders die de wens hebben om een roman te schrijven en deze in de boekhandel terug te vinden. In de sfeervolle Desdemona-tent kunnen iets minder mensen, maar er is nog plaats.
Kaarten kunnen gekocht worden bij de Kiosk op het festivalterrein of vanaf een half uur voor aanvang aan de deur. De entree bedraagt zes euro. De middag duurt tot vier uur. Er zal uiteraard tijd worden vrijgemaakt voor vragen van het publiek.

De Middag van het Debuut – met Sabine van den Berg, Bertram Koeleman, Frederique Schut, Sander Blom en Tilly Hermans.
14.30 – 16.00; 6 euro; Desdemona.

Plaats een reactie