Geen categorie

Presentatie Kruitvat op 11 september bij boekhandel Van de Velde in Groningen

GG-StefanWil ik een informatief berichtje plaatsen over de presentatie van Kruitvat (het beste uit Van Speijk 15-28) op donderdag 11 september om 18 uur bij boekhandel Van de Velde aan het A-kerkhof in Groningen, blijkt er al een compleet, overzichtelijk en informatief stuk in de Groninger Gezinsbode te staan. En omdat John Croezen me een scan stuurde van het artikel van ster-reporter Jos Jansen op de Haar, hoef ik verder niet veel meer te doen dan het stukje herplaatsen. Eerder handig dan lui en daarom dik in orde!

Let ook even op die dekselse prijsvraag onderaan het artikel: voor iedereen die liever een exemplaar van Kruitvat wint dan er 14,95 voor betaalt is er de kans om er één te winnen. De vraag die beantwoord moet worden, is pittig, maar volgens ons goed te doen.

In aanvulling op het gedegen journalistieke product van Jos Jansen op de Haar kunnen we nog zeggen dat de presentatie wordt opgeleukt met de aanwezigheid veel Van Speijk-auteurs én uitgever Avram Goldstein. Het muzikale behang is van DJ E-man en verder moeten we het op de avond vooral hebben van de gezelligheid en de gratis drank.

Daags na de presentatie in Groningen vertrekt de karavaan naar Galerie Lambiek in de Kerkstraat in Amsterdam, voor een randstedelijke presentatie én de opening van de expositie Kruitvat, Van Speijk door de eeuwen heen, met werk van 23 (strip)tekenaars en illustratoren. Voor meer info over die expo is er een up to date Facebook-pagina.

 

Plaats een reactie