Geen categorie

Van Speijk 28 is uit: strips, humor en lifestyle voor iedereen bereikbaar

Dit lees ik net op de website van het Groningse tijdschrift voor strips, humor en lifestyle, Van Speijk. Een berichtje om stante pede nog gelukkiger van te worden. Zelfs in deze toch al zo vrolijke tijden.

“Mooier dan dit krijg je ze niet: Van Speijk 28 is weer een sieraad voor in de boekenkast, de leestafel of -als vanouds- op het toilet. Met opnieuw het beste van strips, humor en lifestyle: strips van Maria van Driel, Wouter Gresnigt, Han Bolo, Schwantz, Kito en cartoons van Jeroen Kippers, Argibald, Danibal, De Rustende Jager, Norman en Roger Abrahams. De lifestyle is ook weer dik in orde: mindfulness, healthy aging, beauty, travel en alles over stijl. Plus een lekker leesverhaal met illustraties van Michael van Kekem. Het omslag is van Eduard Bezembinder.
Wij kunnen nu al niet meer zonder. Van Speijk 28 ligt weer in alle zinnige (strip)boekhandels, en mocht dat nog niet het geval zijn: we sturen Van Speijk 28 zo naar je op. Geen probleem.
Vrind van Van Speijk worden is helemaal het einde: drie nummers voor een tientje, en Van Speijk 28 binnen een week in de bus. Heerlijk lijkt ons dat!”

Plaats een reactie