Buro05

Veel literatuur tijdens Groninger WinterWelVaart

inde soete suikerbol logoNog even en het is zover: van 19 tot en met 21 december is er weer WinterWelVaart, het sympathieke culturele winterse festival aan de Hoge der A. Natuurlijk ook weer met een literatuurprogramma, voor de gelegenheid samengesteld door Buro05.
Op de prachtige Anna Catherina kunnen bezoekers luisteren naar verhalen en gedichten: op zaterdag 20 december leest schrijfster en schilder Aafke Steenhuis van 13 tot 17 uur voor uit haar nieuwe boek over de Eems. Bij deze gelegenheid laat ze ook de tekeningen zien die ze bij de verhalen maakte.

Aansluitend en tot half negen dragen de twaalf dichters van De Dichtclub voor uit eigen werk: André Degen, Fieke Gosselaar, Hubert Klaver, Jan Willem Dijk, Jephta de Visser, Joost Oomen, Klaas Knillis Hofstra, Leonie Veraar, Pauline Sparreboom, Lilian Zielstra, Renée Luth en Sylvia Dragtstra geven acte de présence.

Op zondag 21 december is er weer een aflevering van Inde Soete Suikerbol: Vertelkoks Sabine van den Berg, Angélique Boter, Leonie Veraar en Lilian Zielstra serveren het publiek winterse verhalen: mooie sprookjes voor jong en oud op de Anna Catherina. Inde Soete Suikerbol is van 13 tot 17 uur. Alle voorstellingen zijn vrij toegankelijk.

Plaats een reactie